
Foodaholic အမ်ိဳးတို႔ မဂၤလာပါ။
အခုလို မိုးေအးေအး႐ုံးပိတ္ရက္ေလးမွာ အျပင္လဲမထြက္ခ်င္ အိမ္မွာပဲလုပ္တဲ့ အသုတ္စုံစားခ်င္ၾကတဲ့လူေတြအတြက္ အသုပ္စုံေလးလုပ္စားၾကဖို႔ တင္ေပးလိုက္တယ္။ က်ေနာ္ကေတာ့ ၾကာဇံမႀကိဳက္လို႔ မထည့္ဘူး။ က်န္တာေတြ အကုန္ထည့္သုတ္စားတဲ့ အသုတ္စုံေပါ့။
Admin N စားခဲ့တဲ့ ဒီအသုပ္စုံ ကိုယ္တိုင္သုပ္ေကၽြးတာက ႏိုင္ငံေက်ာ္ မိတ္ကပ္ပညာရွင္ ခင္စန္းဝင္းပါ။
စားလို႔ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတာေၾကာင့္ နည္းေလးေမးခဲ့တယ္။
အသုပ္ေတြမွာ အဓိကအေရးႀကီးတာ အခ်ဥ္ပါ။
မႀကီးစန္းက အခ်ဥ္ကိုစပ္တဲ့အခါ မန္က်ည္းမွည့္ကို ထန္းလ်က္ထည့္ပီး ေရနည္းနည္းနဲ႔ ျပဳတ္ပါတယ္။ ၿပီးေတာ့မွ အဲမန္က်ည္းသီးျပဳတ္ေတြကို အႏွစ္ရေအာင္တိုက္ပါတယ္။ မန္က်ည္းႏွစ္ေတြရပီဆိုရင္ ညက္ေနေအာင္ေထာင္းထားတဲ့ ဂ်င္း ၾကက္သြန္ျဖဴထည့္ ျငဳပ္သီးစိမ္းေလးနဲနဲထည့္ပါတယ္ ( အနံ႔ေလးသင္းေနေအာင္ )
ၿပီးမွ ျငဳပ္ခ်ဥ္ရည္ ေလာင္းပီးစပ္ပါတယ္။
ဆီခ်က္အေနနဲ႔ ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးကို ဆီသတ္ ဆႏြင္းထည့္...
က်က္ပီဆိုမွ ျငဳပ္သီး အေရာင္မႈန္႔ေလးထည့္လိုက္ပါတယ္။
ပဲမႈန္႔အေနနဲ႔ေတာ့ အရီးေတာင္းကပဲမႈန္႔ကိုပဲ သုံးပါတယ္။ (ေၾကာ္ျငာေပးတာမဟုတ္ဘူးေနာ္)
ငံျပာရည္ကိုလဲ ပြက္ေနေအာင္ က်ိဳပီးမွ အေအးခံထားပါတယ္။
ျငဳပ္သီးမႈန္႔ကလဲ အိမ္ေလွာ္ေထာင္း စစ္စစ္ဆိုေတာ့ ေကာင္းလဲေကာင္း က်န္းမာေရးလဲစိတ္ခ်ရတယ္။
ပီးေတာ့ ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔အေကာင္းစား သုတ္ေတာ့ အခ်ိဳမႈန္႔မလိုေအာင္ေကာင္းပါတယ္။ (Admin N ကေတာ့ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ခိုင္းတယ္။ ပါးစပ္ထဲ အရသာစြဲေနလို႔)။
သခြါးသီး အာလူးျပဳတ္ ပဲပင္ေပါက္ေရေႏြးေဖ်ာ ေဂၚဖီပါးပါးလွီး သေဘာၤသီးစိမ္းေတြက မပါမျဖစ္ေပါ့။
ငါးဖယ္ေၾကာ္ကလဲ ငါးဖယ္စစ္စစ္ျခစ္ပီးေၾကာ္။
ပါးပါးေလးညႇပ္ထည့္။



![]() |
ဆီခ်က္ |
![]() |
အခ်ဥ္ |
![]() |
ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔ |
![]() |
ပဲမႈန္႔ |
![]() |
ငံျပာရည္ |
![]() |
ငါးဖယ္ေၾကာ္ |
ေနာက္ပီး ဒီအသုပ္စုံအရမ္းေကာင္းတာရဲ႕ လွ်ိဳ႕ဝွက္ခ်က္က မႀကီးစန္းရဲ႕လက္ဆနဲ႔လက္ဆိပ္ပါ။ ဒါကေတာ့ ဘယ္သူမွလိုက္တုလို႔မရတာေပါ့။
ဟင္းခါးကေတာ့ ဆီနည္းနည္းေလးနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီသတ္ ငါးျပဳတ္ပီးႏႊာထားတာထည့္။
က်ေအာင္တည္ပီး ျငဳတ္ေကာင္းမႈန္႔ေလးခပ္တိုက္ေတာ့ ေကာင္းမွေကာင္း။
![]() |
Celebrity ေခါက္ဆြဲသုပ္ |
အသုပ္စုံအျပင္ ငါးဖယ္လုံးမုန္႔ဟင္းခါး ဝက္သားတုတ္ထိုးေလးပါေကၽြးေတာ့ ဗိုက္ကို တင္းကားေရာ။
ေနာက္ေတာ့မွ အဲတာေတြလုပ္တဲ့နည္းကို ေမးခဲ့မယ္။
မႀကီးစန္းအသုတ္စုံကို လူေတြနာမည္ေပးထားတာေတာ့ Celebrityအသုပ္စုံ တဲ့ ... (Celebrity ေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားႀကိဳက္ၾကလို႔ ခဏခဏလုပ္ေကၽြးရတဲ့ အသုပ္စုံမို႔လို႔)။
No comments:
Post a Comment