Wednesday, June 8, 2016

မႀကီးစန္း ကိုယ္တုိင္သုပ္ေကၽြးတဲ႔ Celebrity ေခါက္ဆြဲသုပ္



Foodaholic အမ်ိဳးတို႔ မဂၤလာပါ။
အခုလို မိုးေအးေအး႐ုံးပိတ္ရက္ေလးမွာ အျပင္လဲမထြက္ခ်င္ အိမ္မွာပဲလုပ္တဲ့ အသုတ္စုံစားခ်င္ၾကတဲ့လူေတြအတြက္ အသုပ္စုံေလးလုပ္စားၾကဖို႔ တင္ေပးလိုက္တယ္။ က်ေနာ္ကေတာ့ ၾကာဇံမႀကိဳက္လို႔ မထည့္ဘူး။ က်န္တာေတြ အကုန္ထည့္သုတ္စားတဲ့ အသုတ္စုံေပါ့။
Admin N စားခဲ့တဲ့ ဒီအသုပ္စုံ ကိုယ္တိုင္သုပ္ေကၽြးတာက ႏိုင္ငံေက်ာ္ မိတ္ကပ္ပညာရွင္ ခင္စန္းဝင္းပါ။
စားလို႔ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတာေၾကာင့္ နည္းေလးေမးခဲ့တယ္။
အသုပ္ေတြမွာ အဓိကအေရးႀကီးတာ အခ်ဥ္ပါ။


မႀကီးစန္းက အခ်ဥ္ကိုစပ္တဲ့အခါ မန္က်ည္းမွည့္ကို ထန္းလ်က္ထည့္ပီး ေရနည္းနည္းနဲ႔ ျပဳတ္ပါတယ္။ ၿပီးေတာ့မွ အဲမန္က်ည္းသီးျပဳတ္ေတြကို အႏွစ္ရေအာင္တိုက္ပါတယ္။ မန္က်ည္းႏွစ္ေတြရပီဆိုရင္ ညက္ေနေအာင္ေထာင္းထားတဲ့ ဂ်င္း ၾကက္သြန္ျဖဴထည့္ ျငဳပ္သီးစိမ္းေလးနဲနဲထည့္ပါတယ္ ( အနံ႔ေလးသင္းေနေအာင္ )
ၿပီးမွ ျငဳပ္ခ်ဥ္ရည္ ေလာင္းပီးစပ္ပါတယ္။

ဆီခ်က္အေနနဲ႔ ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးကို ဆီသတ္ ဆႏြင္းထည့္...
က်က္ပီဆိုမွ ျငဳပ္သီး အေရာင္မႈန္႔ေလးထည့္လိုက္ပါတယ္။
ပဲမႈန္႔အေနနဲ႔ေတာ့ အရီးေတာင္းကပဲမႈန္႔ကိုပဲ သုံးပါတယ္။ (ေၾကာ္ျငာေပးတာမဟုတ္ဘူးေနာ္)

ငံျပာရည္ကိုလဲ ပြက္ေနေအာင္ က်ိဳပီးမွ အေအးခံထားပါတယ္။
ျငဳပ္သီးမႈန္႔ကလဲ အိမ္ေလွာ္ေထာင္း စစ္စစ္ဆိုေတာ့ ေကာင္းလဲေကာင္း က်န္းမာေရးလဲစိတ္ခ်ရတယ္။
ပီးေတာ့ ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔အေကာင္းစား သုတ္ေတာ့ အခ်ိဳမႈန္႔မလိုေအာင္ေကာင္းပါတယ္။ (Admin N ကေတာ့ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ခိုင္းတယ္။ ပါးစပ္ထဲ အရသာစြဲေနလို႔)။
သခြါးသီး အာလူးျပဳတ္ ပဲပင္ေပါက္ေရေႏြးေဖ်ာ ေဂၚဖီပါးပါးလွီး သေဘာၤသီးစိမ္းေတြက မပါမျဖစ္ေပါ့။
ငါးဖယ္ေၾကာ္ကလဲ ငါးဖယ္စစ္စစ္ျခစ္ပီးေၾကာ္။
ပါးပါးေလးညႇပ္ထည့္။







ဆီခ်က္

အခ်ဥ္

ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔

ပဲမႈန္႔

ငံျပာရည္

ငါးဖယ္ေၾကာ္

ေနာက္ပီး ဒီအသုပ္စုံအရမ္းေကာင္းတာရဲ႕ လွ်ိဳ႕ဝွက္ခ်က္က မႀကီးစန္းရဲ႕လက္ဆနဲ႔လက္ဆိပ္ပါ။ ဒါကေတာ့ ဘယ္သူမွလိုက္တုလို႔မရတာေပါ့။

ဟင္းခါးကေတာ့ ဆီနည္းနည္းေလးနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီသတ္ ငါးျပဳတ္ပီးႏႊာထားတာထည့္။
က်ေအာင္တည္ပီး ျငဳတ္ေကာင္းမႈန္႔ေလးခပ္တိုက္ေတာ့ ေကာင္းမွေကာင္း။

Celebrity ေခါက္ဆြဲသုပ္

အသုပ္စုံအျပင္ ငါးဖယ္လုံးမုန္႔ဟင္းခါး ဝက္သားတုတ္ထိုးေလးပါေကၽြးေတာ့ ဗိုက္ကို တင္းကားေရာ။
ေနာက္ေတာ့မွ အဲတာေတြလုပ္တဲ့နည္းကို ေမးခဲ့မယ္။
မႀကီးစန္းအသုတ္စုံကို လူေတြနာမည္ေပးထားတာေတာ့ Celebrityအသုပ္စုံ တဲ့ ... (Celebrity ေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ားႀကိဳက္ၾကလို႔ ခဏခဏလုပ္ေကၽြးရတဲ့ အသုပ္စုံမို႔လို႔)။

No comments:

Post a Comment

Foodaholic Myanmar. Powered by Blogger.

ႏႈတ္ခြန္းဆက္စကား

အလည္လာေရာက္ၾကသူအေပါင္း....
ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ႕ၾကပါေစ။

Authors

authorကၽြန္ေတာ္တို႔ေတြ အစားအေသာက္ခ်စ္သူမ်ားအတြက္ ကၽြန္ေတာ္တို႔ ခံစားျမင္ေတြ႔သံုးေဆာင္ရတဲ႔အတိုင္း ေရးသားေပးေနၾကပါတယ္။
Learn More ?



Facebook like box